انجام اصول و قواعد بهداشتی در مدارس

۲۱ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۱ کد : ۳۰۵۳۹ اخبار اصلی
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آشتیان : برای یادگیری آسان تر مفاهیم و قوانین بهداشتی باید از سنین پایین و مدارس شروع کرد .
انجام اصول و قواعد بهداشتی در مدارس

به گزارش وب دا مرکزی،دکتر عباس ملاطایفه در حاشیه انجام چند برنامه ی سلامت محور در مدرسه بنت الهدی روستای کردیجان گفت : مدرسه به عنوان مکانی که دانش آموزان زمان زیادی را در آن می‌گذرانند، اهمیت زیادی دارد و بهداشت دانش آموزان مسئله مهمی در آن به حساب می‌آید
او افزود : اولین گام در این زمینه صرف صبحانه به خصوص صبحانه ی سالم است که برای دانش آموزان در فرایند رشد و یادگیری آن‌ها نقشی چشمگیر دارد
وی تاکید کرد : یکی از کارهای مهمی که هر پدرو مادری باید انجام دهد عادت‌دادن کودک به خوردن صبحانه است.
دکتر ملاطایفه همچنین خاطر نشان کرد : یکی دیگر از اقداماتی که می توان در مدارس انجام داد پیگیری و آموزش سلامت دهان و دندان است که در همین راستا و در این مدرسه و با حضور کارشناسان و بهورزان نکاتی به دانش آموزان و والدین بیان شد .
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آشتیان گفت : استفاده از فلوراید اهّمیت ویژه ای در کنترل و پیشگیری از پوسیدگی دندان بویژه در سطوح بین دندانی دارد و همچنین فیشور سیلانت یک لایه محافظ و همرنگ با دندان است که برای کاهش پوسیدگی دندان روی دندان‌های آسیا (مولر) قرار داده می‌شود تا با پوشاندن سطح جونده دندان‌ها، شیارهای موجود روی سطوح جونده دندان‌ها کم عمق شده و از تجمع باقیمانده مواد غذایی و ایجاد پوسیدگی جلوگیری نماید.
در این برنامه خانم عبدالحمیدی از بهورزان تلاشگر روستای کردیجان نحوه صحیح مسواک زدن را به دانش آموزان آموزش داد و همچنین به سوالات آنان پاسخ داده و از دانش آموزانی که این کار را به روش صحیح انجام دادند، تقدیر نمود .
رضا محمدی،خبرنگار وبدا مرکزی،آشتیان