مکمل ها و ویتامین ها باید در زمان مناسب مصرف شوند

۰۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۹ کد : ۳۲۵۳۳ اخبار اصلی
مصرف ویتامین ها و مکمل ها برای سلامت بدن مفید هستند، اما در صورت عدم مصرف صحیح می توانند برای بدن مضر باشند.
مکمل ها و ویتامین ها باید در زمان مناسب مصرف شوند

به گزارش وب دا مرکزی، کارشناس دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در اینباره گفت: در صورتی که چند نوع مکمل را با هم مصرف می کنید، حتما با پزشک یا داروساز مشورت کنید.

دکتر فاطمه حاجیلو بیان کرد: جذب مکمل های آهن با معده خالی بهتر است، البته در صورت ایجاد حالت تهوع، مصرف آنها با غذا توصیه می شود.

وی افزود: همچنین یک لیوان آب پرتقال که حاوی ویتامین سی می باشد، میزان جذب آهن را افزایش می دهد.

وی در مورد مولتی ویتامین ها نیز گفت: چون مولتی ویتامین ها انرژی زا هستند بهتر است صبح ها مصرف شوند.

وی افزود: چربی موجود در غذاها هم به جذب ویتامین های محلول در چربی کمک می کند، پس بهتر است مولتی ویتامین ها را صبح ها و پس از صبحانه یا همراه  صبحانه مصرف شوند.

دکتر حاجیلو در ادامه خاطرنشان کرد: در مورد پروبیوتیک ها نیز بهتر است پس از غذا مصرف شوند تا جذب آنها افزایش یابد.

کارشناس دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مکمل های کلسیم بهتر است با معده  پُر(بعد از غذا) استفاده شوند و نیز وجود ویتامین دی به افزایش جذب آنها کمک می کند.

وی در پایان یادآور شد: ویتامین دی به دلیل اینکه ویتامین محلول در چربی است بهتر است بعد از غذا مصرف شود.