درخشش تیم های ورزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک در مسابقات دستگاه های اجرایی استان مرکزی

۰۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۴ کد : ۳۲۵۳۵ اخبار اصلی
مسابقات ورزشی کارکنان دستگاه های اجرایی استان مرکزی(ویژه جام فجر) همه ساله در ایام الله دهه مبارک فجر برگزار و دستگاه های اجرایی مختلف تیم های ورزشی مختلفی را روانه ی این مسابقات می کنند.

دانشگاه علوم پزشکی اراک که در این مسابقات سابقه ی دیرینه ای دارد، امسال نیز اقدام به تیم داری و شرکت در این مسابقات نموده است.

تیم والیبال دانشگاه علوم پزشکی اراک، در این مسابقات موفق به کسب عنوان دومی شد.

تیم تنیس روی میز آقایان نیز مقام دوم تیمی را کسب و همچنین مقام دوم انفرادی نیز توسط محسن عسگری به دست آمد.

در تیم بانوان نیز، تیم تنیس روی میز بانوان دانشگاه علوم پزشکی اراک در کلاس تیمی موفق به کسب نائب قهرمانی و در بخش انفرادی یک مدال طلا و دو برنز مشترک را از آن خود کرد.

تیم دارت (آقایان) دانشگاه نیز در این مسابقات موفق به کسب مقام دوم تیمی و تیم بانوان، قهرمان این رقابت ها شد.

همچنین تیم های فوتسال و شنا، آمادگی جسمانی آقایان و بانوان، والیبال بانوان و دژابال بانوان در این رقابت ها موفق به کسب مقام قهرمانی شدند.