برگزاری جلسه هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی اراک و بررسی آخرین وضعیت حوزه ها با نگاه ویژه به تعطیلات نوروزی و نیز آخرین چهارشنبه سال

۲۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۷:۲۵ کد : ۳۳۰۴۲ اخبار اصلی
جلسات هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی اراک که به طور منظم، دوشنبه هر هفته و به میزبانی یکی از معاونت ها برگزار می گردد، این هفته در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) برگزار و آخرین وضعیت واحدها و معاونت های دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش وب دا مرکزی، در این جلسه که با نگاه ویژه به آخرین چهارشنبه سال، آمادگی برای نوروز و ماه مبارک رمضان برگزار شد، هر یک از اعضا گزارشی در مورد حوزه ی فعالیت خود ارائه دادند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک با تشکر از زحمات همه ی معاونین، مدیران و پرسنل، گفت: خوشبختانه ریل گذاری های خوبی در حوزه سلامت انجام شده که امیدواریم ضمن تداوم این روند، نتیجه ی آنها در آینده باعث ارتقا و افزایش کیفیت خدمات ارائه شده به مردم شود.
دکتر امانی افزود: با توجه به نزدیک شدن به آخرین چهارشنبه سال، تمام بیمارستان ها و مراکز درمانی آماده ی خدمت رسانی هستند، اما دو بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) و امیرالمومنین(ع) اراک باید در آمادگی کامل و صددرصدی باشند تا بهترین و دقیق ترین خدمات را به مراجعین ارائه نمایند.