برگزاری اولین جلسه شورای پیام گزاران سلامت (روسای دفاتر سلامت دستگاه های اجرایی) استان مرکزی

۰۴ مرداد ۱۴۰۲ | ۲۳:۴۹ کد : ۳۶۲۱۲ اخبار اصلی
اولین جلسه شورای پیام گزاران سلامت استان مرکزی در محل سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی اراک به ریاست رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان و با حضور کارشناس دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و روسای دفاتر سلامت ۲۵ دستگاه اجرایی استان تشکیل شد.

دکتر بختیاری در این جلسه ضمن بیان نقش روسای دفاتر سلامت در پیشبرد اهداف سلامت استان به اهم شرح وظایف آنها به عنوان پیام گزار سلامت پرداخت.
در ادامه جلسه چهار نفر از روسای دفاتر سلامت به عنوان کاندید برای انتخابات نمایندگی شورا اعلام آمادگی کردند که پس از برگزاری انتخابات میلاد مشایخی رییس دفتر سلامت اداره کل بهزیستی استان با ۶۴ درصد به عنوان نماینده انتخاب شد.
در پایان نیز دکتر فراهانی رییس گروه بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه در خصوص اقدامات اجرایی در راستای کنترل بیماری های منتقله از راه آب و غذا و همچنین پشه آئدس توضیحاتی ارائه نمود.