جلسه هم اندیشی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با روسای شبکه های بهداشت و درمان تابعه

۱۶ مرداد ۱۴۰۲ | ۲۳:۰۵ کد : ۳۶۴۷۲ اخبار اصلی
جلسه همفکری و هم اندیشی در خصوص مسائل و مشکلات شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های تابعه با حضور دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک، دکتر علیمحمدی معاون بهداشتی، دکتر رنجبران معاون درمان و روسای شبکه ها و بیمارستان های شهرستان های تابعه برگزار شد.

به گزارش وب دا مرکزی، در این جلسه مواردی از جمله مشکلات تامین پزشکان عمومی و متخصص و مدیریت بهینه مالی در مراکز بهداشتی و درمانی شبکه ها طرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در پایان؛ دکتر امانی ضمن شنیدن نظرات و پیشنهادات تمامی روسای شبکه های تابعه در خصوص هماهنگی بیشتر معاونت درمان دانشگاه با وزارت متبوع، توجه ویژه به اعتباربخشی ها و رفع نواقص، عنایت خاص به فعال بودن تمامی پروژه های سلامت و برقراری عدالت در توزیع نیروها، تاکید کرد.
وی گفت: لازم است مسئولین شبکه ها نسبت به حل مشکلات موجود اهتمام بیشتر نموده و همکاری های لازم و فی مابین شبکه ها را بیش از پیش اعمال نمایند.