تلاش دانشگاه علوم پزشکی اراک در حوزه ارتقا فرهنگ عفاف و حجاب

۱۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۰ کد : ۳۶۵۵۴ اخبار اصلی
جلسه بررسی نحوه اجرایی کردن هرچه بهتر مصوبات عفاف و حجاب در دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.
تلاش دانشگاه علوم پزشکی اراک در حوزه ارتقا فرهنگ عفاف و حجاب

به گزارش وب دا مرکزی، جلسه بررسی اجرایی کردن مصوبات عفاف و حجاب با هدف بررسی راهکارهای ارتقای این مهم با حضور دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک و معاونین و مدیران دانشگاه برگزار شد.
در این نشست در خصوص پایش و بررسی وضعیت عفاف و حجاب کارکنان، اساتید و دانشجویان، تشویق و ایجاد انگیزش در ارتقا عفاف و حجاب و ... بحث و تبادل نظر شد.
همچنین مسئولین حراست، گزینش، دفتر نهاد رهبری، اداره پرستاری، بسیج دانشجویی و ... در خصوص اقدامات مهم انجام شده در ارتقای عفاف و حجاب کارکنان، اعضای هیئت علمی، دانشجویان، مراجعین و ... گزارشی را ارائه و موانع و چالش های موجود در این مسیر را بیان کردند.
دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این نشست بر حساسیت بیش از پیش این موضوع تاکید کرد و گفت: تمامی مسئولین باید وظیفه خود را در خصوص ارتقای این امر انجام و با حرکت جهادی و انرژی بالا تمامی تلاش خود را در این راستا به کار گیرند.