برگزاری ششمین کمیته دانشگاهی قرارگاه جوانی جمعیت

۲۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۲:۴۴ کد : ۳۷۵۱۵ اخبار اصلی
ششمین کمیته دانشگاهی قرارگاه جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۲ به ریاست دکتر امانی رئیس دانشگاه و دبیری دکتر زیلابی سرپرست معاونت بهداشت و با حضور اعضا برگزار شد.
برگزاری ششمین کمیته دانشگاهی قرارگاه جوانی جمعیت

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در این نشست، ضمن تاکید بر برنامه ریزی، اطلاع رسانی و آموزش منسجم در راستای مصوبات قرارگاه جوانی جمعیت بر تغییر دیدگاه و تفکر افراد در بحث جمعیت، بررسی چند وجهی و همه جانبه در زمینه فرهنگ سازی را خواستار شد.
وی همچنین به اهتمام جدی کلیه اعضاء در این راستا و حضور مستمر در جلسات قرارگاه تاکید کرد.
دکتر اردلان زیلابی سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه نیز در این جلسه، خواستار پیگیری جدی مصوبات اجرا نشده در کلیه کمیته های تخصصی شد و‌ گفت: از ۲۲۰ مصوبه در سطح استان در این خصوص تا به حال ۱۳۰ مصوبه برحسب مفاد قانونی و طبق دستورالعمل های ابلاغی اجرا شده است.
گفتنی است پیگیری مصوبات جلسه گذشته، بحث و تبادل نظر در خصوص مصوبات قبلی قرارگاه و بیان نقطه نظرات اعضاء در راستای بهبود کیفیت خدمات ارائه شده به جامعه از دیگر موضوعات این نشست بود.