استفاده صحیح از منابع، گامی موثر در جهت کاهش هزینه های حوزه سلامت

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۳ کد : ۳۷۹۲ اخبار اصلی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: استفاده صحیح از منابع موجود گامی موثر در جهت کاهش هزینه های حوزه سلامت می باشد.
استفاده صحیح از منابع، گامی موثر در جهت کاهش هزینه های حوزه سلامت

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان در جلسه مدیریت هزینه های حوزه سلامت، افزود: لازم است معاونین و مدیران صرفه جویی، مدیریت منابع و کاهش هزینه های مازاد سلامت را مدنظر قرار دهند.

وی اظهار داشت: اگر کسی برای دانشگاه، مردم و شهر دلسوزی نماید، در حد توان از وی حمایت خواهم کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: انجام نیازسنجی واقعی در جهت مدیریت نیروی انسانی در دانشگاه ضروری است.

وی عنوان داشت: اکثریت مدیران ما، مدیرانی متعهد و دلسوز و جهادی می باشند و با مدیریت و کمک مدیران حوزه سلامت، مشکلات اقتصادی پیش رو را به خوبی پشت سر خواهیم گذاشت.

دکتر جمالیان گفت: وظیفه‌ اصلی دانشگاه خدمت رسانی به مردم می باشد و باید بودجه محدود امسال را طوری مدیریت کنیم که بهترین خدمات سلامت محور را به مردم ارائه دهیم.

وی در پایان بیان کرد: هیچ کدام از خدمات سلامت محور به مردم نباید حذف گردد.

کلیدواژه‌ها: مدیریت هزینه های حوزه سلامت