ششمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری استان مرکزی روز جمعه ۷ مهرماه برگزار می شود

۰۷ مهر ۱۴۰۲ | ۰۰:۳۰ کد : ۳۷۹۴۵ اخبار اصلی

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: پرستاران همواره یکی از مهمترین ارکان و اجزای مهم کادر درمان بوده اند بطوریکه اگر کادر درمان را همانند یک مجموعه در نظر بگیریم پرستاران قلب این مجموعه خواهند بود.
دکتر امانی با تاکید بر لزوم حضور حداکثری اعضا سازمان نظام پرستاری در انتخابات پیش رو، اظهار کرد: اولین و مهم ترین اصل در انتخابات شرکت کردن تمامی اعضا با هر نگرش است و این موضوع به تقویت جایگاه حرفه و پیگیری موثرتر مسائل کمک می کند.
وی تاکید کرد: پیگیری مشکلات، درخواست ها، چالش ها و تمامی درخواست های مجموعه از طریق یک جایگاه سازمانی اثر بخش تر از پیگیری های فردی است به همین دلیل تقویت جایگاه سازمان ها و تشکل ها به بهبود شرایط زیرمجوعه کمک خواهد کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: پرستاران به عنوان بخشی از جامعه و همانند سایر بخش ها مسائل و مشکلاتی دارند که نیاز است به صورت گروهی و سازمانی مورد ارزیابی و پیگیری قرار بگیرد و موفقیت در این مهم جز با مشارکت و انسجام محقق نمی شود.