نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی

معاونت فرهنگی دانشجویی بازوی توانمند دانشگاه
۱۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۹ کد : ۳۸۰۵۵ اخبار اصلی
نشست هم اندیشی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی در راستای رفع مسائل و چالش های موجود برگزار شد. به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی با تأکید بر اهمیت جهاد تبیین در دانشگاه، گفت: حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی، بازوی توانمند دانشگاه در جهاد تبیین است و باید در این زمینه تلاش حداکثری داشته باشد.
نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی

وی ضمن تشکر از کار جهادی این حوزه، ادامه داد: راه اندازی سرای ریحانه یک کار جهادی بود و لازم است در جهت افزایش خوابگاه های دانشجویی در آینده، اقدامات لازم صورت بگیرد.
دکتر بیات معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در ادامه به ارائه گزارشی از عملکرد حوزه مربوطه پرداخت و گفت: در خوابگاه ها خوشبختانه مشکلی وجود ندارد و در شرایط خوبی قرار داریم و اصلاحات در حال انجام است.
ارائه گزارشی از سلف سرویس دانشجویی، بوفه، وضعیت تربیت بدنی، نقلیه و سایت مفدا از دیگر مسائل مطرح شده در این حوزه بود و بر ضرورت رفع این مسائل تاکید شد.