مشکل کمبود برخی تخصص های پزشکی، کشوری است + فیلم

۰۵ آبان ۱۴۰۲ | ۰۰:۲۹ کد : ۳۸۷۰۱ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: کمبود پزشک در برخی تخصص ها و رشته ها چالشی است که اکثر استان ها از جمله مرکزی با آن دست و پنجه نرم می کنند.
مشکل کمبود برخی تخصص های پزشکی، کشوری است + فیلم

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی بیان کرد: تخصص هایی نظیر چشم پزشکی، بیهوشی، گوش حلق و بینی، طب اورژانس و اطفال از جمله رشته هایی است که اکثر استان ها را به چالش کشانده و باید منتظر ماند تا چاره ای که وزارت بهداشت برای حل آن اندیشیده چه زمانی به نتیجه خواهد نشست.
وی افزود: خوشبختانه در استان مرکزی توانسته ایم متخصصین خوبی را از سراسر کشور جذب نماییم به طوریکه به طور میانگین در هر شهرستان ۱۲ الی ۱۵ تخصص فعالیت دارند.
وی تاکید کرد: تا سال ۱۴۰۵ به دلیل عدم نظارت و کنترل در سال های قبل این مشکل، دانشگاه ها و شاید مردم را اذیت کند، اما خوشبختانه با تدبیر دولت در سال ۱۴۰۱ (افزایش ورودی) ۴ سال بعد و با وارد مدار خدمت شدن ورودی های جدید، تا حدودی این مشکل برطرف خواهد شد.