پایش محصولات کشاورزی قطب شش کشور در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی اراک

۰۵ آبان ۱۴۰۲ | ۰۰:۳۸ کد : ۳۸۷۰۳ اخبار اصلی
مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو گفت: پایش محصولات کشاورزی ۶ استان با دستگاه Gc-Mass آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک آغاز شد.
پایش محصولات کشاورزی قطب شش کشور در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی اراک

دکتر آیدا غفاری بیان کرد: آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو اراک با خرید و راه اندازی دستگاه Gc-Mass تنها دانشگاه قطب ۶ کشوری در اندازه گیری باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی می باشد، با زحمات همکاران آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، تمامی نمونه های محصولات کشاورزی قطب شش توسط این آزمایشگاه در حال پایش میباشد.
وی افزود: اجرای طرح بصورت ماهیانه و مستمر میباشد و آزمایشات مربوط به اجرای این طرح تا قبل از شهریور ماه توسط آزمایشگاه های خصوصی با صرف هزینه بالا انجام‌ می شد که از شهریور ماه سال جاری هیچ هزینه ای به آزمایشگاه های خصوصی پرداخت نمی شود.
غفاری ادامه داد: همچنین انجام آزمایشات نمونه های ارسالی از دانشگاه های قطب توسط آزمایشگاه معاونت غذا و داروی اراک، باعث درآمدزایی برای دانشگاه شده است.