محاسبه و پرداخت کارانه پرستاران و کارکنان طبق دستورالعمل جدید

۰۶ آبان ۱۴۰۲ | ۱۸:۲۱ کد : ۳۸۷۵۴ اخبار اصلی
سرپرست اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: نحوه محاسبه کارانه تغییر پیدا می کند.
محاسبه و پرداخت کارانه پرستاران و کارکنان طبق دستورالعمل جدید

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محسن طباطبائی بیان کرد: برای برطرف کردن اشکالات و اختلالات احتمالی، سامانه کارآمد مورد بازنگری قرار می گیرد.
وی افزود: از تاریخ ابلاغ بخشنامه مربوطه، تیمی متشکل از معاونت های درمان و توسعه، زیر نظر رییس دانشگاه، در حال برنامه ریزی و انجام اقدامات لازم است.
وی تاکید کرد: برای اجرای این بخشنامه، وزارت بهداشت تغییراتی را در قالب وب سرویس و اچ آی اس و سامانه کارآمد، مدنظر دارد که محاسبات فایل ضریب کیفی همکاران که در سال های گذشته به صورت دستی وارد می شد و احتمال بروز خطا را در آن بالا می برد، را اعمال می کند.
طباطبائی در ادامه خاطرنشان کرد: این سروس تا قبل از ۱۵ آبان در بستر نرم افزار کارآمد راه اندازی خواهد شد و محاسبات این حوزه در قالب این سیستم حساب و در سیستم درآمد حساب خواهند شد.
وی افزود: مولفه هایی نیز برای بهبود روش های پرداخت در نظر گرفته شده که امیدواریم باعث بهبود دریافتی ها در سالجاری شود.