سیزدهمین جلسه قرارگاه نظارت بر سلامت در سالجاری برگزار شد

۰۶ آبان ۱۴۰۲ | ۱۹:۰۳ کد : ۳۸۷۵۶ اخبار اصلی
سیزدهمین جلسه قرارگاه نظارت بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک در سالجاری؛ با محوریت تکلیف بیمارستان ها در تامین دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی مورد نیاز بیماران و همچنین مسائل و چالش های گروه زنان و زایمان با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، معاون درمان، نمایندگان دستگاه های نظارتی، رییس سازمان نظام پزشکی، رئیس تعزیرات حکومتی، روسای بیمارستان ها و سایر مسئولین مربوطه در این حوزه برگزار شد.
سیزدهمین جلسه قرارگاه نظارت بر سلامت در سالجاری برگزار شد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در این نشست بر نظارت صحیح بر روند تامین دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیماران بستری و رفع کمبود آن در داروخانه های بیمارستانی که بر عهده مسئولین فنی است، تاکید کرد.
همچنین روسای بیمارستان ها و مسئولین مربوطه در این حوزه به بیان مسائل و چالش های تامین دارو و تجهیزات بیمارستانی پرداختند و‌ خواستار همکاری دانشگاه در این زمینه شدند.
در ادامه این نشست با حضور مدیر گروه های زنان و‌ زایمان بیمارستان های طالقانی، قدس، سینا و امام خمینی(ره) در خصوص مشکلات و‌ چالش های های این حوزه بحث و تبادل نظر گرفت.