پاسخگویی به متقاضیان صدور پروانه بهره برداری و مسئول فنی در کمترین زمان ممکن

۰۷ آبان ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۸ کد : ۳۸۷۷۲ اخبار اصلی
مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مدت زمان پاسخگویی به درخواست متقاضیان پروانه بهره برداری و مسئول فنی در استان مرکزی؛ ۳ روز است.
پاسخگویی به متقاضیان صدور پروانه بهره برداری و مسئول فنی در کمترین زمان ممکن

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر آرش ایزدپناه با اشاره به تعداد مجوزهای صادر شده در خصوص پروانه های بهره برداری و مسئول فنی، افزود: تعداد کل مجوزهای صادر شده در خصوص مسئول فنی مراکز در استان مرکزی از شهریورماه سال ۱۴۰۱ تاکنون ۳۲۳ مجوز است.
وی ادامه داد: در این مدت ۱۴۹ پروانه بهره برداری برای بیمارستان ها، درمانگاه ها و مراکز جراحی محدود، آزمایشگاه ها، رادیولوژی و … نیز در استان مرکزی صادر شده است.
مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: همچنین در راستای مجوزهای صادر شده توسط دانشگاه علوم پزشکی اراک، تعداد ۷۰ مجوز نیز برای مراکز MMT (مراکز درمان اختلالات مصرف مواد) صاد‌ر شده است.