برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک‌

۰۸ آبان ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۱ کد : ۳۸۸۲۸ اخبار اصلی
جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک در راستای همفکری و تصمیم گیری در خصوص چالش ها و برنامه های آتی مجموعه دانشگاه با حضور رییس، معاونین و مدیران دانشگاه به میزبانی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، برگزار شد.
برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک‌

به گزارش وب دا مرکزی، در جلسات هیئت رئیسه که به صورت مستمر برگزار می شود، هدف؛ همفکری و تعامل در زمینه های مختلف درمانی، بهداشتی، آموزشی، پژوهشی، مالی و ... است، همچنین بسترسازی مناسب در حوزه های مختلف و ارائه راهکارهای جدید از دیگر اهداف مهم این نشست است.
پیگیری قوانین مبحث جوانی جمعیت، پدافند غیرعامل، پزشکان متخصص ضریب k، مشکلات موجود در پانسیون ها و خوابگاه متاهلی، شرکت های دارویی و سایر مسائل و مشکلات موجود در واحدهای مختلف از دیگر موارد مطرح شده در جلسه این هفته بود که با حضور اعضا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.