انتصاب سرپرست مرکز امور هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۵ کد : ۳۸۹۲ اخبار اصلی
طی حکمی از سوی دکتر سید محمد جمالیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، «سرپرست مرکز امور هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک» منصوب شد.
انتصاب سرپرست مرکز امور هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، بر اساس این حکم دکتر حسن صلحی به سمت «سرپرست مرکز امور هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک» منصوب و از زحمات و تلاش های دکتر قاسم مسیبی در زمان تصدی این مسئولیت تقدیر و تشکر شد.

در حکم صادره آمده است: با عنایت به شایستگی و سوابق ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان  «سرپرست مرکز امور هیات علمی دانشگاه» منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند سبحان و عنایات حضرت ولی عصر(عج) در راستای نیل به اهداف عالی دانشگاه گام بردارید؛ امیدوارم با بهره گیری از تجارب فردی، توان تخصص و پتانسیل های موجود گام موثری در جهت ارتقاء مرتبه و منزلت اعضاء هیات علمی دانشگاه بردارید.

گفتنی است دکتر حسن صلحی دارای ﺩﮐﺘﺮﺍﯼ ﺗﺨﺼﺼﯽ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﻭ ﻣﺴﻤﻮﻣﯿﺖ ﻫﺎ و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک می باشد و ریاست دانشکده پزشکی و ریاست دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اراک از جمله سوابق کاری وی می باشد.

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک مرکز امور هیات علمی دکتر حسن صلحی