اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت نیاز به همکاری همه دستگاه های اجرایی دارد

۲۵ آبان ۱۴۰۲ | ۱۹:۳۵ کد : ۳۹۲۷۰ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: اجرای قانون جوانی جمعیت تنها وظیفه دانشگاه های علوم پزشکی نیست و نیاز است تمام دستگاه های اجرایی برای اجرای قانون تلاش و همکاری کنند.
اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت نیاز به همکاری همه دستگاه های اجرایی دارد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در نشست ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان مرکزی بیان کرد: ۲۳۶ وظیفه در قانون حمایت از جوانی جمعیت وجود دارد که ۱۰۷ وظیفه مربوط به دانشگاه‌های علوم پزشکی و ۱۲۹ وظیفه مربوط به سایر دستگاه‌ها است‌.
وی تاکید کرد: مراجعه مادران باردار استان مرکزی به شهرهای قم و کاشان برای انجام سزارین از جمله مشکلات استان است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز گفت: ناباروری از جمله مشکلات جوانی جمعیت بوده و باید مشکلات این بخش در تمامی حوزه‌ها توسط دستگاه‌های فعال دیده شود.
بهنام نظری افزود: نیاز است با فرهنگ سازی و ارایه تسهیلات مختلف و بهره‌گیری از ظرفیت‌های استان زمینه افزایش فرزندآوری و جوانی جمعیت، فراهم شود.
نظری در پایان گفت: آمار زایمان سزارین در استان بالاست و باید راهکار مناسب در این حوزه فراهم شود.
پروین مفتح‌زاده مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی نیز گفت: این استان سال گذشته در زمینه اجرای قانون جوانی جمعیت رتبه نخست را به خود اختصاص داد و امید است این مهم در سال جاری ادامه یافته و شاهد تحول در این حوزه باشیم.