دیابت پایه اکثر بیماری ها است +فیلم

۰۱ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۱ کد : ۳۹۴۵۰ اخبار اصلی
رییس مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: دیابت به عنوان مادر تمام بیماری ها شناخته شده و می تواند به دلیل افزایش قند خون مشکلاتی در کلیه ها، قلب، سیستم بینایی، سیستم اعصاب و گوارش و ... ایجاد کند.
دیابت پایه اکثر بیماری ها است +فیلم

دکتر اردلان زیلابی بیان کرد: تمام افراد بالای ۱۸ سال در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر در پویشی سراسری مورد پایش و بررسی قرار خواهند گرفت تا قندخون و دیابت نهفته و مخفی شان را شناسایی و قبل از ابتلا به عوارض بیماری های دیگر، درمان شوند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: زندگی سالم و دور از استرس و آلودگی ها، مصرف غذای سالم و پرهیز از مصرف دخانیات و مشروبات الکلی و داشتن وزن مناسب و همچنین ورزش از جمله راهکارهای جلوگیری از دیابت است.
وی افزود: شیوع دیابت در استان حدود ۱۰ درصد و شیوع فشار خون نیز بیش از ۳۳ درصد است که ترکیب این دو در جامعه، آمار بسیار بالایی است که باید هرچه زودتر درمان و مداوا شوند تا بتوان آمار بیماری های دیگر از جمله سکته ها را کاهش داد.