رشد فناوری بدون توجه به تولیدات علمی میسر نخواهد شد

۰۲ آذر ۱۴۰۲ | ۲۳:۵۸ کد : ۳۹۵۱۵ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در نشست با معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، گفت: رشد فناوری براساس تولید علم است که صرفاً با پایش مسائل تحقیقاتی و پژوهشی امکان پذیر خواهد شد.
رشد فناوری بدون توجه به تولیدات علمی میسر نخواهد شد

به گزارش وب دا مرکزی؛ دکتر امانی در این نشست افزود: استان مرکزی علیرغم زحمت های زیاد در سنوات گذشته و نزدیکی به پایتخت، زیرساخت های مناسبی ندارد و پیشرفت چندان چشمگیری، نداشته است، به طوری که تا به حال یک طرح مسئله محور مناسب، نداشته ایم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک، تحقیق را موتور محرک برای ارتقای مباحث علمی در کشور دانست و تصریح کرد: یکی از برنامه های ما توجه به حوزه صنایع است که بتوانیم اقدامات و طرح های پژوهشی را به صورت کاربردی پیش ببریم که در این بین، رشد فناوری قطعاً بدون توجه به تولیدات علمی میسر نخواهد شد و باید گام های اساسی در این زمینه برداشته شود.