نشست هم اندیشی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک +فیلم

۰۳ آذر ۱۴۰۲ | ۰۰:۴۸ کد : ۳۹۵۲۲ اخبار اصلی
دکتر پناهی در پایان سفر یک روزه خود به اراک با رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک در خصوص مسائل و موانع موجود در حوزه تحقیقات و فناوری دانشگاه بحث و تبادل نظر کرد.

به گزارش وب دا مرکزی؛ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این نشست ضمن اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی اراک، دارای سیستم پویایی است، گفت: از چرخه پیشرفت علمی نباید عقب افتاد؛ چراکه اگر پژوهش افت کند، ترک فعل اتفاق می افتد و دچار رکود خواهیم شد.
وی ضمن تاکید بر حفظ نخبگان، ادامه داد: سیاست های رئیس دانشگاه، در واقع سیاست های وزارت بهداشت است و نیازهای حوزه های درمان، بهداشت و آموزش که قابل تامین در حوزه پژوهش هستند را می توان در این حوزه حل و فصل نمود.
در پایان این نشست هریک از معاونین و اعضای هیئت رئیسه به بیان چالش های حوزه کاری خود پرداخته و در خصوص رفع مسائل و مشکلات بحث و تبادل نظر کردند.