تلاش برای کسب رتبه برتر در برنامه عملیاتی سال جاری

۰۸ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۸ کد : ۳۹۶۹۳ اخبار اصلی
جلسه تدوین و پایش برنامه عملیاتی با حضور مدیران و رابطین مربوطه برگزار شد.
تلاش برای کسب رتبه برتر در برنامه عملیاتی سال جاری

به گزارش وب دا مرکزی، مدیر پایش برنامه عملیاتی دانشگاه، گفت: در سال جاری توانستیم رتبه دانشگاه برتر را در نظام برنامه ریزی دانشگاه‌های کشور به خود اختصاص دهیم و در پایش برنامه عملیاتی سال گذشته با همکاری رابطین حوزه‌ها، بیش از ۹۷ درصد اهداف تعیین شده از طرف وزارت بهداشت در حوزه برنامه عملیاتی، تحقق یافت.
رضا ابراهیمی ضمن تشکر و قدردانی از همکاران بر همکاری بیشتر مدیران و مجموعه با رابطین تاکید کرد و گفت: کسب موفقیت های کشوری در تمامی حوزه ها مرهون همکاری و همدلی مدیران و همکاران است.
در ادامه بر نقش و اهمیت بارگزاری به موقع و ارائه مستندات در کسب امتیاز دانشگاه تاکید شد و گزارشی کامل و مبسوط از عملکرد دانشگاه در حوزه های مختلف در سال ۱۴۰۱ ارائه شد.
در پایان تمامی انتقادات و پیشنهادات در زمینه‌ بهبود عملکرد و تکمیل برنامه عملیاتی ارائه و مورد بررسی قرار گرفت.