۰۸ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۶ کد : ۳۹۷۰۲ اخبار اصلی
در نشست مشترک رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه روح الله استان مرکزی و رئیس معاونت بهداری نیروی انتظامی که با هدف هم افزایی و تقویت زمینه های همکاری برگزار شد، در خصوص همکاری های مشترک در حوزه سلامت و بهداشت و درمان استان بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش وب دا مرکزی؛ دکتر امانی در این نشست، گفت: پایداری سلامت در جامعه هم‌تراز با امنیت است و حفظ آن از اهمیت بالایی برخوردار است، لذا لازم است تا همه در برقراری این مهم سهیم باشند.
وی ضمن تشکر از همکاری های این دو مجموعه در پیشبرد امور سلامت استان، خواستار همکاری و مشارکت بیشتر این دو مجموعه جهت ارائه خدمات گسترده تر سلامت به مردم استان شد.