تجهیز دانشگاه علوم پزشکی اراک به دستگاه اندوسونوگرافی (EUS) برای اولین بار در استان مرکزی

۱۲ آذر ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۹ کد : ۳۹۸۰۱ اخبار اصلی
با پیگیری های مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اراک برای تهیه دستگاه اِندوسونوگرافی، این دستگاه برای اولین بار وارد استان مرکزی شد و ان شالله در اسرع وقت جهت نصب و راه اندازی پیشرفته ترین دستگاه EUS کشور به همراه اسکنر اولتراسوند، اسکوپ Radial و Linear هماهنگی های لازم، صورت خواهد گرفت.
تجهیز دانشگاه علوم پزشکی اراک به  دستگاه اندوسونوگرافی (EUS) برای اولین بار در استان مرکزی

گفتنی است دستگاه اِندوسونوگرافی بهترین روش و کم تهاجمی ترین روش برای تشخیص اختلالات گوارشی می باشد که با تجهیز دانشگاه علوم پزشکی به این دستگاه مسیر تشخیص، کنترل و درمان بیماری های گوارشی، تسهیل خواهد یافت.
همچنین برخی تجهیزات جدید بیمارستانی به شرح زیر با حضور و نظارت کارشناس تجهیزات پزشکی به انبار دانشگاه تحویل داده شد.

۱. یک دستگاه اِندوسونوگرافی کمپانی fujifilm با کلیه تجهیزات مورد نیاز جهت بیمارستان حضرت امیرالمومنین(ع)
۲. دو دستگاه ونتیلاتور پرتابل توربوفن برای بیمارستان حضرت ولی عصر(عج)
۳. دو دستگاه سانترال مانیتور علائم حیاتی بیمار برای بیمارستان حضرت ولی عصر(عج)
۴. هفت دستگاه تخت عمل جراحی فول الکتریکال برای بیمارستان حضرت ولی عصر(عج)