برقراری عدالت سلامت و درمان در استان مرکزی +فیلم

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۶ کد : ۳۹۸۷۳ اخبار اصلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: یکی از وظایف ما این است که خدمات مطلوب و جامعی را در مناطق محروم ارائه دهیم تا عدالت سلامت و درمان در تمام مناطق استان مرکزی برقرار شود.
برقراری عدالت سلامت و درمان در استان مرکزی +فیلم

به گزارش وب دا مرکزی؛ در ادامه بازدید مسئولان ارشد دانشگاه علوم پزشکی اراک از شبکه بهداشت و درمان خنداب، مرکز جامع سلامت جاورسیان نیز بازدید شد.
دکتر امانی در حاشیه این بازدید گفت: از بازدید گذشته از این مرکز، اتفاقات بسیار خوبی افتاده است که با حضور منظم دو پزشک در شیفت صبح و شبانه روزی شدن مرکز، رضایتمندی شهروندان از ارائه خدمات بیشتر شده است.
وی ضمن تاکید بر اینکه، پزشکان بسیار خوبی در این مرکز حضور دارند؛ افزود: با اضافه شدن دو دستگاه به آزمایشگاه این مرکز، خدمات آزمایشگاهی به صورت تکمیل در حال انجام است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به جمعیت بالای شهر جاورسیان ادامه داد: جمعیت بالا و مراجعه از اطراف به این مرکز، ارائه خدمات جامع سلامت بهداشت و درمان از اهمیت بالایی برخوردار است، لذا تمام تلاش مجموعه دانشگاه بر افزایش خدمات و کسب رضایتمندی مردم است.

لینک دانلود فایل