اولین نشست «خانه همه مردم» برگزار شد

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۸ کد : ۳۹۸۷۶ اخبار اصلی
اولین جلسه از سلسله نشست‌های «خانه همه مردم» با محوریت انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی، دوشنبه ۱۳ آذر ماه ۱۴۰۲ در دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.
اولین نشست «خانه همه مردم» برگزار شد

در این نشست که با همت بسیج دانشجویی دانشگاه و با حضور دکتر نظری، معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی برگزار شد، حاضران به گفتگو و بحث و بررسی در خصوص موضوعاتی همچون اهمیت انتخابات، ضرورت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، و شاخص‌های انتخاب یک کاندیدای اصلح پرداختند.

دکتر نظری در سخنرانی خود بر اهمیت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات تأکید کرد و گفت: «انتخابات یک حق و تکلیف شرعی و ملی برای همه مردم است و باید با حضور پرشور و آگاهانه در انتخابات، آینده کشور را رقم بزنیم.»

وی همچنین بر ضرورت انتخاب کاندیدای اصلح تأکید کرد و گفت: «برای انتخاب یک کاندیدای اصلح باید به شاخص‌های مختلفی همچون سوابق، تخصص، تعهد و توانمندی‌های فرد توجه کنیم.»

این نشست با استقبال دانشجویان و علاقه‌مندان به مسائل سیاسی همراه بود و مقرر شد که جلسات بعدی این سلسله نشست‌ها با حضور کارشناسان و صاحب‌نظران مختلف برگزار شود.