۱۸ آذر ۱۴۰۲ | ۲۳:۱۴ کد : ۳۹۹۹۳ اخبار اصلی
نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با داروسازان شاغل در بیمارستان های دانشگاهی با هدف بررسی چالش ها و مشکلات این قشر برگزار شد.

به گزارش وب دا مرکزی؛ دکتر امانی در این نشست به نقش حیاتی داروسازان در سلامت کشور اشاره کرد و گفت: داروسازان نقش حساس و مهمی در سلامت کشور و استان دارند و خدمات آن ها در تامین سلامت بیماران بر کسی پوشیده نیست.
وی ضمن تشکر از داروسازان در پیشبرد اهداف نظام سلامت و ارتقا کیفیت خدمات، افزود: خدمات دارویی در بیمارستان ها باید روز به روز بهتر از قبل شود و با ایجاد انگیزه و امید می توان کار علمی داروسازان را به نفع بیمارستان به پیش برد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان بعد از شنیدن چالش ها و مسائل این حوزه از زبان داروسازان حاضر، در خصوص مسائلی از قبیل مشکلات سامانه کارآمد، کمبود نیروی انسانی و داروساز و ... قول مساعد همکاری در چهارچوب قوانین و مقررات را داد.