دانشجویان امروز بدنه‌ اصلی کشور را در آینده می‌سازند

۲۲ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۵ کد : ۴۰۱۱۳ اخبار اصلی
استاندار مرکزی در مراسم روز دانشجو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: دانشجویان امروز بدنه‌ اصلی کشور را در آینده می‌سازند.
دانشجویان امروز بدنه‌ اصلی کشور را در آینده می‌سازند

به گزارش وب‌دا مرکزی، دکتر مخلص الائمه ضمن گرامیداشت روز دانشجو گفت: محور اصلی تمامی سازمان‌ها افرادی هستند که روزی دانشجوهایی در همین دانشگاه‌ها بوده‌اند.
وی افزود: اگر امروز کشور به‌ دنبال حرکت رو به جلو است و می‌خواهد پروژه‌های کلان خود را پیش ببرد باید بر دانشجویانی سرمایه‌گذاری کند که امروزه با تمام وجود و خالصانه در حال تحصیل و خدمت هستند.
استاندار مرکزی بیان کرد: دانشجویان در تمامی رشته‌ها نقش کلیدی در پیشبرد اهداف کشور دارند، اما دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی به‌ دلیل ارتباط مستقیمی که با سلامت مردم دارند باید تمامی امکانات مورد نیاز را داشته باشند تا در آینده متخصصان برجسته‌ این جامعه باشند.
دکتر مخلص الائمه، ابراز داشت: ما نسبت به تمامی موانع و چالش‌هایی که دانشجویان با آن مواجه هستند آگاهی داریم و تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا این موانع برطرف شود.