نگاهی به بیمارستان امام علی(ع) شهرستان کمیجان

۲۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۱ کد : ۴۱۱۵۸ اخبار اصلی
احداث بیمارستان امام علی (ع)  کمیجان در تاریخ ۳۱/ ۱۳۷۶/۰۶ با اهدای ۷۰۰۰ متر زمین توسط یکی از خیرین شهرستان به نام حاج سلیمان اناری در دو طبقه با مساحت ۳۲۷۰ مترمربع در ابتدای خیابان شهید بهشتی در محله انار آغاز و در تاریخ ۱۳۷۸/۰۶/۳۱ به پایان رسید و در سال ۱۳۸۱ با افتتاح بخش اورژانس به بهره‌برداری رسید.
نگاهی به بیمارستان امام علی(ع) شهرستان کمیجان

به گزارش وب دا مرکزی؛ این بیمارستان اکنون با ۳۲ تخت مصوب و ۶۶ پست سازمانی مجهز به بخش‌های اتاق عمل، اطفال، زنان و زایمان، داخلی، دیالیز، رادیولوژی، سونوگرافی، اعصاب و روان، قلب، پوست، ارتوپدی، چشم پزشکی، گوش، حلق و بینی، اورولوژی، داروخانه، آزمایشگاه و همچنین پروژه کلینیک تخصصی در حال ساخت می‌باشد؛ بیمارستان امام علی(ع) با هدف حفظ ارتقا سطح خدمات درمانی تشخیصی مراقبتی در این منطقه محروم بر مبنای استانداردهای بیمارستانی و اجرای صحیح طرح تکریم ارباب رجوع و حفظ کرامت انسانی مبتنی بر ارزش‌های اسلامی راه‌اندازی شده است.

لازم به ذکر است اتاق عمل این بیمارستان نیز با حمایت های دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از ابتدای خردادماه سال ۱۴۰۲ افتتاح و  در زمینه های مختلف اعمال جراحی اعم از جراحی فک و صورت، کورتاژ، جراحی عمومی و ... در حال خدمت رسانی به همشهریان است.

ساخت کلینیک تخصصی بیمارستان امام علی (ع) کمیجان نیز در سال ۱۳۹۸ با کمک بانک‌های کشاورزی و تجارت در زمینی به  مساحت ۱۰۵۴ متر شروع شده و با پیشرفت ۵۰ درصد در سال ۱۴۰۰ متوقف شد و در سال ۱۴۰۲ با کمک  و حمایت های دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک مجدداً شروع بکار کرد و در حال حاضر با نزدیک به ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال تکمیل می‌باشد.

کلید واژه ها: شهرستان کمیجان کمیجان استان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اراک بیمارستان امام علی کمیجان اتاق عمل شبکه بهداشت و درمان کمیجان