بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از کلینیک توانبخشی طلوع

۰۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۳ کد : ۴۱۸۹۶ اخبار اصلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک به اتفاق تیم همراه به منظور بررسی روند ارائه خدمات، از کلینیک توانبخشی طلوع؛ زیر مجموعه دانشکده توانبخشی بازدید کرد.
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از کلینیک توانبخشی طلوع

به گزارش وب دا مرکزی؛ دکتر امانی در این بازدید، ضمن قدردانی از پرسنل این مرکز، خدمت رسانی به بیماران و مردم را از اولویت های مهم دانشگاه دانست و ضمن گفتگو با بیماران و پرسنل در قسمت های مختلف، در جریان مسائل، مشکلات و نیازهای این مرکز درمانی قرار گرفت و تجهیزات و امکانات مورد نیاز را بررسی کرد.

فضای فیزیکی، امکانات و تجهیزات توانبخشی، امکانات نیروی انسانی، روند سرویس دهی به مراجعین و ... در این بازدید بررسی شد.
لازم به ذکر است؛ کلینیک توانبخشی طلوع زیر مجموعه دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اراک به عنوان اولین مرکز توانبخشی دولتی، از سال ۱۳۹۲ شروع به فعالیت کرده است و در سه حیطه مختلف کار درمانی (جسمی و ذهنی)، گفتار درمانی و شنوائی سنجی به همشهریان ارائه خدمت می کند؛ همچنین این مرکز روزانه بالغ بر ۷۰ خدمت در زمینه های مختلف با تعرفه دولتی ارائه می دهد.

کلیدواژه‌ها: توانبخشی طلوع کلینیک توانبخشی طلوع تجهیزات توانبخشی گفتار درمانی و شنوائی سنجی دکتر امانی دانشگاه علوم پزشکی اراک اولین مرکز توانبخشی دولتی