پنجم شهریور ماه، زادروز حکیم و دانشمند بزرگ، محمد زکریای رازی و روز داروساز

۰۵ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۴ کد : ۴۵۵۵۵ اخبار اصلی
پنجم شهریور ماه، زادروز حکیم و دانشمند بزرگ، محمد زکریای رازی و روز داروساز، فرصتی مغتنم برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند داروسازان کشور است.
پنجم شهریور ماه، زادروز حکیم و دانشمند بزرگ، محمد زکریای رازی و روز داروساز

داروسازان به عنوان پل ارتباطی بین علم و بیمار، نقش بسیار مهمی در حفظ و ارتقای سلامت جامعه ایفا می‌کنند. در دنیای پیچیده امروز که بیماری‌ها شکل‌های جدیدی به خود می‌گیرند، نقش داروسازان بیش از پیش برجسته شده است و با وجود اینکه با مشکلات متعددی از جمله بدهی‌های سنگین داروخانه‌ها و تنگناهای مالی مواجه هستند؛ همواره در جهت حفظ سلامت جامعه و درمان بیماران کوشا می باشند.

به ویژه در دوران سخت و پرچالش کرونا، داروسازان در خط مقدم مبارزه با این بیماری قرار داشتند و با فداکاری و ایثارگری، شبانه روز برای تأمین داروهای بیماران تلاش کردند.

اینجانب ضمن تبریک روز داروساز به تمامی داروسازان عزیز، به ویژه همکارانم در دانشگاه علوم پزشکی، از زحمات شبانه‌روزی و ایثارگری‌های آنان تشکر و قدردانی می‌نمایم. همچنین، امیدوارم با رفع مشکلات موجود و حمایت‌های بیشتر از جامعه داروسازی، بتوانیم به نحو مطلوب‌تری به نیازهای دارویی بیماران پاسخ دهیم.

برای همه شما داروسازان عزیز، آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.

دکتر علیرضا امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک روز داروساز پیام تبریک روز داروساز داروساز