بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک از مجموعه بهداشت و درمان شهرستان خنداب

۲۱ مهر ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۳ کد : ۴۶۶۸۱ اخبار اصلی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک با هدف بررسی و ارزیابی مجموعه های تحت پوشش دانشگاه، از مجموعه بهداشت و درمان شهرستان خنداب بازدید کرد.
بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک از مجموعه بهداشت و درمان شهرستان خنداب

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر جواد نظری، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک به همراه معاون بهداشتی از شبکه بهداشت و درمان شهرستان خنداب و بیمارستان مهر بازدید کردند. سرپرست دانشگاه ضمن بازدید از واحدهای ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان و همچنین بخش های مختلف بیمارستان مهر خنداب اعم از اورژانس، دیالیز، آزمایشگاه، داروخانه و… از نزدیک در جریان روند ارائه مراقبت های بهداشتی و درمانی به جمعیت تحت پوشش، قرار گرفت. بررسی شاخص های سلامت جمعیت تحت پوشش، تجهیزات، امکانات، نیروی انسانی و روند ارجاع به سطوح بالاتر در بیمارستان، دیگر محور انجام این بازدید نظارتی بود. در این بازدید، نقاط قوت و فرصت، موانع و مشکلات شهرستان مورد بررسی، بحث و تبادل نظر قرار گرفت و راهکارهای مرتبط ارائه شد.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک مجموعه بهداشت درمان شهرستان خنداب