نوروز در خانه می مانیم

۲۴ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۷:۵۷ کد : ۸۱۲۰ اخبار اصلی
نوروز در خانه می مانیم؛ این عنوان کمپینی است که به همت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک راه افتاده و این روزها در فضای مجازی دست به دست می شود.
نوروز در خانه می مانیم

به گفته سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک، با توجه به شیوع ویروس کووید ۱۹ و شروع موج سوم این ویروس در ایام عید، این کمپین با هدف جلب نظر مردم و هم استانی های عزیز راه اندازی شده تا اصلی ترین عامل مقابله با ویروس که قطع زنجیره ی انتقال است، محقق شود.
به گفته یاسر قربانی این اقدام برای پیشگیری از گسترش ویروس و حفظ سلامتی مردم، صورت گرفته و به همین خاطر از مردم تقاضا می کنیم جهت پیشگیری از شیوع ویروس و سرایت آن، ضمن پیوستن به این کمپین در خانه های خود بمانند و به جز در مواقع ضروری از خانه خارج نشوند.
او در پایان با تاکید بر اینکه تاکنون در سطح استان اقدامات مناسبی برای پیشگیری از شیوع این بیماری انجام شده است، گفت: استان مرکزی و شهرستان اراک جزء استان ها و شهر هایی است بحث پیشگیری را بر درمان مقدم شمرده و ماه ها قبل از درگیر شدن استان، برای گذر از این بحران برنامه ریزی کرده و آمادگی لازم را برای مقابله با آن را داشته است.