حمایت جامعه پزشکی از مدافعان سلامت و دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۷:۱۴ کد : ۸۱۵۳ اخبار اصلی
جمعی از پزشکان و متخصصان اراکی که به صورت خصوصی و در مطب های شخصی فعالیت می کنند، به صورت خودجوش و به مدیریت دکتر اعلایی، اقدام به جمع آوری کمک های نقدی برای تهیه وسایل حفاظت فردی و مورد نیاز کادر درمان و خط مقدم مقابله با کرونا ویروس در بیمارستانهای اراک کرده اند.
حمایت جامعه پزشکی از مدافعان سلامت و دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، در این اقدام خداپسندانه، قرار است لباس، ماسک و تجهیزاتی که ایمنی کادر درمان را حفظ نماید خریداری و در بیمارستان های درگیر در درمان کووید ۱۹ زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک توزیع شود.
گفتنی است، دکتر اعلایی (مدیریت این کمپین) با اعلام شماره حساب و کارت بین همکاران، تاکنون توانسته مبالغ قابل قبولی جمع آوری و کارت ذکر شده را نزد رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، جهت اقدامات مناسب تر قرار داده است.
دکتر سید محمد جمالیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان نیز ضمن تشکر از اقدام خیرخواهانه ی جامعه پزشکان، پیراپزشکان و خیرین حوزه سلامت، سازمان های مردم نهاد، اقشار مختلف مردم، به ویژه صنایع با توجه به تعداد بالای صنایع در استان خواست تا به کمک کادر بهداشت و درمان و مدافعان سلامت بیایند و یاریگر مدافعان سلامت باشند.

کلیدواژه‌ها: ویروس کرونا کووید 19