آماده باش نیروهای اورژانس استان مرکزی در شب چهارشنبه آخر سال

۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۷:۵۸ کد : ۸۱۸۰ اخبار اصلی
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: نیروهای ستادی و عملیاتی در شب چهارشنبه سوری در آماده باش کامل هستند.
آماده باش نیروهای اورژانس استان مرکزی در شب چهارشنبه آخر سال

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر پریا بهرامی افزود: توصیه می شود مردم از تجمعات به شدت خودداری کنند و چهارشنبه آخر سال را همراه با خانواده در منزل بمانند و زنجیره انتقال کرونا را با عدم تجمع قطع کنند.
وی اظهار داشت: امید است امسال مردم نیز با اورژانس ۱۱۵ و کادر درمانی همکاری کنند، زیرا که همکاران ما این روزها درگیر  مهار بیماری کرونا ویروس هستند.
وی توصیه کرد: والدین مواظب فرزندان خود باشند و اگر اتفاقی پیش آمد حتماً با حفظ خونسری با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرند و خود درمانی انجام ندهند.

کلید واژه ها: رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی دکتر پریا بهرامی اورژانس 115 استان مرکزی چهارشنبه پایان سال چهارشنبه سوری ویروس کرونا کووید 19