شناسایی ۲۱ مورد کووید۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته در استان مرکزی

۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۷:۵۳ کد : ۸۸۱۲ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی: از ظهر دیروز تا امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی ۲۱مورد جدید ابتلا به کووید۱۹ در استان شناسایی شده است و به این ترتیب مجموع مبتلایان به این بیماری در استان به ۱۴۸۹ نفر رسیده است.
شناسایی ۲۱ مورد کووید۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته در استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان افزود: خوشبختانه از ابتدای شیوع بیماری در استان مرکزی ۱۱۰۱ نفر از بیماران کووید۱۹ در استان بهبود یافته اند.
وی اظهار داشت: در حال حاضر در بیمارستان های استان ۹۷ بیمار مبتلا به کرونا ویروس بستری هستند که خدمات تخصصی درمانی لازم را دریافت می کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی بیان کرد: ۱۵۲ نفر از مبتلایان به کروناویروس در منزل بستری و قرنطینه می باشند.
دکتر جمالیان افزود: در ۲۴ساعت گذشته مورد فوتی در اثر ابتلا به کرونا در استان نداشته ایم و بدین ترتیب تعداد فوتی های این بیماری همان ۱۳۹ نفر می باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در مورد موارد جدید کووید۱۹ در استان، گفت: از ۲۱ مورد جدید به این ویروس در ۲۴ ساعت گذشته  ۱۶ مورد مربوط به دانشگاه علوم پزشکی اراک و ۵ مورد دانشکده علوم پزشکی ساوه بوده است و در دانشکده علوم پزشکی خمین موردی گزارش نشده است.

کلید واژه ها: ویروس کرونا کووید 19 استان مرکزی