شناسایی ۲۱ مورد کووید۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته در استان مرکزی

۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۷:۳۸ کد : ۸۸۸۹ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: از ظهر دیروز تا امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی ۲۱ مورد جدید ابتلا به کووید۱۹ در استان شناسایی شده است و به این ترتیب مجموع مبتلایان به این بیماری در استان به ۱۵۵۶ نفر رسیده است.
شناسایی ۲۱ مورد کووید۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته در استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان افزود: خوشبختانه از ابتدای شیوع بیماری در استان مرکزی ۱۱۵۵ نفر از بیماران کووید۱۹ در استان بهبود یافته اند.
وی اظهار داشت: در حال حاضر در بیمارستان های استان ۸۰ بیمار مبتلا به کرونا ویروس بستری هستند که خدمات تخصصی درمانی لازم را دریافت می کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: ۱۷۵ نفر از مبتلایان به کروناویروس در منزل بستری و قرنطینه می باشند.
دکتر جمالیان افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ۲ مورد فوتی جدید در اثر ابتلا به کرونا در استان گزارش شده است که بدین ترتیب تعداد فوتی های این بیماری به ۱۴۶ نفر رسیده می باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان اراک در مورد موارد جدید کووید۱۹ در استان گفت: از ۲۱ مورد جدید به این ویروس در ۲۴ ساعت گذشته ۱۸ مورد مربوط به دانشگاه علوم پزشکی اراک و ۳ مورد دانشکده علوم پزشکی خمین بوده است و در ساوه موردی گزارش نشده است.

کلید واژه ها: ویروس کرونا کووید 19 استان مرکزی