شناسایی ۲۴ مورد کووید۱۹ در ۳ روز گذشته در استان مرکزی

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۷:۵۹ کد : ۹۰۶۸ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: از ظهر روز جمعه ۵ اردیبهشت تا ظهر امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی ۲۴ مورد جدید ابتلا به کووید۱۹ در استان شناسایی شده است و به این ترتیب مجموع مبتلایان به این بیماری در استان به ۱۶۴۲ نفر رسیده است.
شناسایی ۲۴ مورد کووید۱۹ در ۳ روز گذشته در استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان افزود: خوشبختانه از ابتدای شیوع بیماری در استان مرکزی ۱۲۲۶ نفر از بیماران کووید۱۹ در استان بهبود یافته اند.
وی اظهار داشت: در حال حاضر در بیمارستان های استان ۵۱ بیمار مبتلا به کرونا ویروس بستری هستند که خدمات تخصصی درمانی لازم را دریافت می کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: ۲۱۰ نفر از مبتلایان به کروناویروس در منزل بستری و قرنطینه می باشند.
دکتر جمالیان در ادامه افزود: در این سه روز ۴ مورد فوتی در اثر کرونا ویروس در استان گزارش شده است که بدین ترتیب تعداد فوتی های این بیماری ۱۵۵ نفر شده است.
وی تصریح کرد: از ابتدای شیوع کرونا در استان مرکزی تاکنون در شهرستان های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک  ۱۰۴۵ مورد، دانشکده علوم پزشکی خمین  ۸۶ مورد و در دانشکده علوم پزشکی ساوه ۵۱۱ مورد مبتلا به کووید۱۹ گزارش شده است.

کلیدواژه‌ها: ویروس کرونا کووید 19 استان مرکزی