شناسایی ۱۸ مورد کووید۱۹ در بیست و چهار ساعت گذشته در استان مرکزی

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۷:۵۲ کد : ۹۳۷۱ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اراک گفت: از ظهر روز گذشته تا ظهر امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی ۱۸ مورد جدید ابتلا به کووید۱۹ در استان شناسایی شده است و به این ترتیب مجموع مبتلایان به این بیماری در استان به ۱۷۹۸ نفر رسیده است.
شناسایی ۱۸ مورد کووید۱۹ در بیست و چهار ساعت گذشته در استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان افزود: خوشبختانه از ابتدای شیوع بیماری در استان مرکزی ۱۴۲۳ نفر از بیماران کووید۱۹ در استان بهبود یافته اند.
وی اظهار داشت: در حال حاضر در بیمارستان های استان ۱۴ بیمار مبتلا به کرونا ویروس بستری هستند که از این تعداد ۱۰ مورد در بیمارستان آیت الله خوانساری اراک، ۲ مورد در خمین و ۲ مورد نیز در ساوه بستری می باشند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: ۲۰۰ نفر از مبتلایان به کروناویروس در منزل بستری و قرنطینه می باشند.
دکتر جمالیان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته خوشبختانه مورد فوتی بر اثر بیماری کرونا ویروس در استان نداشته ایم و تعداد فوتی های این بیماری از زمان شیوع تاکنون همان ۱۶۱ نفر می باشد.

کلیدواژه‌ها: ویروس کرونا کووید 19 استان مرکزی