شناسایی ۹ مورد کووید۱۹ در بیست و چهار ساعت گذشته در استان مرکزی

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۳ کد : ۹۴۳۳ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اراک گفت: از ظهر روز گذشته تا ظهر امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی ۹ مورد جدید ابتلا به کووید۱۹ در استان شناسایی شده است و به این ترتیب مجموع مبتلایان به این بیماری در استان به ۱۸۳۰ نفر رسیده است.
شناسایی ۹ مورد کووید۱۹ در بیست و چهار ساعت گذشته در استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان افزود: در حال حاضر تعداد ۱۳ بیمار مبتلا به کرونا ویروس در بیمارستان های استان مرکزی بستری می باشند.

وی اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته مورد فوتی از این بیماری گزارش نشده است که بر این اساس تعداد فوتی ها در اثر ابتلا به کرونا ویروس ۱۶۲ نفر می باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان گفت: در حال حاضر تعداد ۱۴۶۰ بیمار مبتلا به کرونا بهبودی خود را به دست آورده اند که این بیش از ۷۵ درصد مبتلایان به این بیماری می باشد.

کلید واژه ها: ویروس کرونا کووید 19 استان مرکزی