شناسایی ۲ مورد مبتلا به کروناویروس در ۲۴ ساعت گذشته استان مرکزی

۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۷:۵۲ کد : ۹۶۵۳ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اراک گفت: بر اساس آخرین نتایج آزمایشگاهی در مورد بیماری کووید۱۹ در استان مرکزی ۲ مورد جدید ابتلا شناسایی شده اند که هر دو مورد مربوط شهرستان ساوه بوده است و در شهرستان های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک و شهرستان خمین مورد مثبتی گزارش نشده است.
شناسایی ۲ مورد مبتلا به کروناویروس در ۲۴ ساعت گذشته استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان افزود: با توجه به تعداد مبتلایان جدید در استان مجموع افرادی که از زمان شیوع کرونا در استان مرکزی به این بیماری مبتلا شده اند به ۲۱۰۳ نفر رسیده است.
وی اظهار داشت: یک مورد از موارد شناسایی شده در بیمارستان ساوه بستری و مورد دیگر قرنطینه در منزل شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: از تعداد ۲۱۰۳ مورد مثبت در استان، تعداد ۱۳۹ مورد مربوط به شهرستان خمین، ۵۴۹ مورد مربوط به ساوه و زرندیه و ۱۴۱۵ مورد هم مرتبط با شهرستان های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک می باشد.
دکتر جمالیان در پایان گفت: در این ۲۴ ساعت یک مورد فوت ناشی از بیماری کرونا در شهرستان های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک گزارش شده است که بر این اساس تعداد فوتی ها در اثر ابتلا به کرونا ویروس به ۱۷۱ نفر رسیده است.

کلید واژه ها: ویروس کرونا کووید 19 استان مرکزی