عملکرد حوزه بهداشت در روزهای کرونایی افتخار آمیز بوده

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: عملکرد مناسب همکاران بهداشت، از دلایل مهم مدیریت این بیماری بوده است.

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۴ کد : ۲۶۲۷۶ اخباراصلی

ه گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان در آیین تقدیر از پرسنل بهداشت بیان کرد: همکاران این حوزه در روزهای کرونایی نشان دادند برای حفظ سلامت همنوعان خود از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند.

وی افزود: در نظارت عملکرد وزارتخانه نیز، نام حوزه و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک در بین سایر دانشگاه ها و استان ها می درخشد.

وی تاکید کرد: در حوزه های مختلف از جمله آمار خوب واکسیناسیون، بازگشایی مدارس و دانشگاه ها، گشت های نوروزی و غیره همواره عملکرد خوب حوزه بهداشت را به رخ سایر استان ها کشیده که نشان از تلاش شبانه روزی همکاران این حوزه است.

دکتر جمالیان در ادامه خاطرنشان کرد: در برهه ای از زمان هستیم که باید خود را برای تغییر سبک زندگی آماده کنیم و شاید در این راه با مخالفت ها و مقاومت هایی روبرو شویم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ادامه زندگی با همین منوال با توجه به مخاطراتی که سیاره زمین را تهدید می کنند دشوار خواهد شد و در کشوری همچون ایران اسلامی که آیات و روایات مختلفی در مورد استفاده صحیح و عدم اصراف موجود است می تواند تصحیح روش زندگی را  راحت تر از سایر کشورها به خصوص کشورهای اروپایی هموار کند.

وی تاکید کرد: همکاران بهداشت می توانند در این زمینه مطالبه گر باشند و در کل مناطق تحت پوشش دانشگاه به مردم و مسئولان برنامه ارایه دهند.

دکتر جمالیان هرگونه توسعه صنعتی را ضمن راحت تر شدن شیوه زندگی، برای سلامتی افراد جامعه تهدیدآمیز دانست و گفت: دولت ها برای رفاه حال ملت همواره به فکر فراهم کردن زیرساخت های لازم برای زندگی بهتر هستند اما پیوست سلامت و زیست محیطی آن نیز باید در اولویت باشد که این مهم وظیفه ی همکاران حوزه ی بهداشت و درمان است که البته یاری مردم و حمایت همکاری مسئولان و دستگاه های اجرایی را نیز می‌طلبد.

کلید واژه ها: تقدیر