بیست و هفتمین جشنواره قرآن وعترت دانشگاهی برگزارشد

سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مرحله دانشگاهی مسابقات آوایی با معرفی نفرات برتر به پایان رسید.

۱۰ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۷:۴۸ کد : ۳۲۷۵۶ اخباراصلی
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر محمد بیات بیان کرد: در ۱۷ رشته قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، حفظ کل، حفظ ۱،۳،۵،۱۰،۱۵،۲۰ جز قرآن کریم، اذان، همخوانی، تواشیح، مداحی، حفظ سوره ملک، صحیح خوانی قرآن، آیین سخنوری و فصیح خوانی نماز، با حضور ۱۰۰ نفر شرکت کننده آقا و خانم در سه بخش اساتید و کارکنان و دانشجویان برگزار شد. وی افزود: نفرات اول این مسابقات که ۸۰ درصد امتیاز را کسب نموده اند به مرحله مقدماتی کشوری راه پیدا خواهند کرد، نفرات دوم و سوم نیز که امتیاز کافی را کسب نمودند مورد تقدیر قرار خواهند گرفت. وی تاکید کرد: فایل قرائت برگزیدگان مرحله مقدماتی کشوری تا ۱۰ اسفندماه به مرکز قرآن وزارتخانه ارسال خواهد شد و نفرات برگزیده کشوری در اردیبهشت و خرداد ماه سال بعد برای رقابت با دیگر دانشگاه های علوم پزشکی کشور به شهر ساری اعزام خواهند شد. در این مسابقات آمنه رحیمی آشتیانی در رشته قرایت تحقیق در بخش کارکنان حایز رتبه اول شدوبه مرحله کشوری راه یافت .

کلیدواژه‌ها: جشنواره قرآن وعترت