آموزش غیر حضوری

آموزش غیر حضوری «ایمن سازی » به میزان ۶ ساعت (شغلی)

۰۸ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۳ کد : ۳۸۸۰۹ اخباراصلی
آموزش غیر حضوری «ایمن سازی » به میزان ۶ ساعت (شغلی) قابل ثبت در شناسنامه آموزشی همکاران بصورت آزمون الکترونیکی از دوره های مصوب دانشگاه در سال ۱۴۰۲ جهت گروه هدف : کلیه مدیران ، روسا ، کارشناسان مسئول و کارشناسان بیماریهای و خانواده معاونت بهداشتی ، کارشناسان مسئول بیماریهای شهرستان ، کارشناسان و کاردانان بیماریها ، مراقبین سلامت (کاردان و کارشناس بهداشت خانواده ، کاردان وکارشناس مامایی) ، مدیر و مربی مبارزه با بیماریهای بهورزی برگزار میگردد ۱-فایل منبع آزمون تحت عنوان « دستورالعمل کشوری ایمن سازی ، مبانی سلامت واکسیناسیون » بمنظور مطالعه پیوست می باشد. ۲- تاریخ برگزاری آزمون روز شنبه مورخ ۲۷ / ۰۸ / ۱۴۰۲ می باشد. ۳- بازه زمانی برگزاری آزمون ازساعت ۱۴ الی ۱۸ می باشد. ۴- جهت شرکت در آزمون تاکیدا از مرورگر Chrome و یا Mozilla Firefox استفاده شود. ۵- هر فرد صرفا یکبار مجاز به ورود به برنامه وشرکت در آزمون می باشد. ۶- آدرس سامانه training-prs.arakmu.ac.ir:۲۲۳۳۳ می باشد.
آموزش غیر حضوری «ایمن سازی » به میزان ۶ ساعت (شغلی)

کلید واژه ها: ایمن سازی