افتتاحیه آموزش سفیران سلامت طلبه مدرسه علمیه خواهران امام خمینی(ره) در سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ شهرستان آشتیان

۲۲ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۶ کد : ۳۹۱۷۰ اخباراصلی

در آستانه فرا رسیدن هفته ملی خودمراقبتی و همزمان با هفته ملی سلامت بانوان ایرانی جلسه آموزشی با موضوع پیشگیری از خشونت های خانگی ویژه سفیران سلامت طلبه شهرستان آشتیان در مدرسه علمیه خواهران امام خمینی(ره) با حضور  خانم محمدی کارشناس ارشد روانشناسی مرکز خدمات جامع سلامت شهید کاشفی شهرستان آشتیان برگزار گردید.

نصب بنر های ‌بزرگداشت ایام سلامت و معرفی سیمای سلامت شبکه بهداشت و خدمات سلامت محور رایگان نظیر مشاوره سلامت روان و فرزندآوری و.... از جمله اقدامات انجام شده در این مراسم بودند.

کلید واژه ها: سفیران سلامت طلبه مدرسه علمیه خواهران امام خمینی(ره) سلامت روان و فرزندآوری