همایش بزرگ پیشگیری و شناسایی و مراقبت و درمان دیابت و سرطان شهرستان آشتیان

همراه با برنامه های متنوع شامل: اجرای پویش ملی سلامت(غربالگری دیابت و فشارخون رایگان) _تقدیر از رهبران برتر گروه های خودیار دیابت و قرعه کشی و ....
۰۳ آذر ۱۴۰۲ | ۱۷:۴۸ کد : ۳۹۵۲۷ اخباراصلی
همایش بزرگ پیشگیری و شناسایی و مراقبت و درمان دیابت و سرطان شهرستان آشتیان

این همایش با خوش آمد گویی مدیر شبکه آغاز و با حضور سخنرانان استانی دکتر طالوئی عضو انجمن خیریه تبسم استان مرکزی در خصوص سرطان ، حاجیان و شاه محمدی کارشناسان بیماری های غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه و با سخنرانی لک زایی کارشناس تغذیه شبکه در خصوص تغذیه افراد دیابتی به پایان رسید.

طی این برنامه اندازه گیری فشار خون توسط مراقب سلامت مرکز جامع حضرت زینب(س) و تست قند خون توسط بهورز روستای نوده و آموزش پیشگیری از فشار خون و دیابت توسط مسئول آموزش مرکز و مراقب سلامت درمانگاه انجام شد.

کلید واژه ها: پیشگیری و شناسایی ومراقبت و درمان دیابت و پیشگیری از سرطان دکتر طالوئی عضو انجمن خیریه تبسم استان مرکزی حاجیان و شاه محمدی کارشناسان بیماری های غیر واگیر معاونت بهداشتی لک زایی کارشناس تغذیه شبکه پیشگیری از فشار خون و دیابت