ارتقا سطح آگاهی مقابله با مخاطره سیل

کارشناس مسئول گروه مدیریت خطر حوادث و بلایای معاونت بهداشتی گفت: سیل یکی از رایج‌ترین مخاطرات طبیعی در جهان و ایران است.
۰۳ آذر ۱۴۰۲ | ۱۸:۰۵ کد : ۳۹۵۳۳ اخباراصلی
ارتقا سطح آگاهی مقابله با مخاطره سیل

با این‌حال دانش و آگاهی عمومی در مورد آن کم است. بسیاری از مردم درک و برداشت درستی از نیروی آب و سیلاب ندارند و خیلی از افرادی که از سیل و به‌ویژه سیل‌های ناشی از باران‌های رعدآسا آسیب می‌بینند کسانی هستند که یا به تماشای سیل می‌پردازند و یا با وسیله نقلیه از سیلاب‌ها عبور می نمایند. آن‌ها شدت و قدرت سیل را دست‌کم می‌گیرند.

این نکته مهمی است که مردم نیز باید آن را جدی بگیرند. در راستای آموزش مقابله با مخاطره سیل در برنامه عملیاتی DART توسط گروه مدیریت خطر حوادث و بلایای دانشگاه علوم پزشکی اراک برای حدود ۸۹،۰۰۰ خانوار در شش ماهه اول سال 1402 معادل 31/%25 کل جمعیت تحت پوشش می باشد که نسبت به 6 ماهه اول سال 1401 پوشش آموزش 5.67% رشد در میزان پوشش برنامه داشته ایم.

کلید واژه ها: مخاطره سیل برنامه عملیاتی DART