افتتاح مرکز مردمی " نفس" با هدف پیشگیری از سقط در شهرستان آشتیان

۲۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۴ کد : ۴۰۰۸۶ اخباراصلی
افتتاح مرکز مردمی " نفس" با هدف پیشگیری از سقط در شهرستان آشتیان

با حضورحجت الاسلام مدرس زاده و حجت الاسلام تاج آباد ، معاون فرماندار شهرستان آشتیان ، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری ، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج آشتیان ،رئیس بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و سایر مسئولین شهرستانی اولین مرکز مردمی نفس ( نجات فرزندان سقط) با نام امید با هدف پیشگیری و آگاهی بخشی در زمینه سقط ، در راستای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در شهرستان آشتیان افتتاح شد.

این مرکز بنا دارد از طریق ارتباط گرفتن با مادرانی که به هر دلیل و یا مشکل اقتصادی ، اجتماعی ، فرهنگی و ... تصمیم به سقط فرزند دارند ، از ایشان حمایت نماید و خانواده ها از کمک های این مرکز با وجود کارشناسان خبره در زمینه های مختلف بهره مند شوند. یکی از عوامل مؤثر در راستای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت پیشگیری از سقط‌ جنین است.

این مرکز در ساختمان بهورزی شبکه بهداشت ودرمان آشتیان راه اندازی شد.

کلید واژه ها: مرکز مردمی " نفس" نجات فرزندان سقط خانواده و جوانی جمعیت