بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت حضرت زینب(س) و تکمیل چک لیست پایش پویش ملی سلامت توسط عبدالحسینی کارشناس ناظر اجرای پویش در درمانگاه حضرت زینب(س)

۲۵ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۳ کد : ۴۰۱۸۹ اخباراصلی

انتظار می‌رود در پویش ملی سلامت حدود ۳۴ ٪ بیماریابی در زمینه فشارخون بالا و ۱۴٪بیمار یابی در زمینه دیابت انجام شود. در پایگاه سلامت حضرت زینب(س) مطابق با گزارش سامانه سیب حدود ۵۵ درصد جمعیت تحت پوشش مورد ارزیابی قرار گرفته اند. بنا بر اظهار مراقبین سلامت محترم مشکل کمبود خط تلفن و نوار قند از جمله چالش های شناسایی شده در این مرکز بود...

ازهمشهریان محترم در سنین بالای ۱۸ سال دعوت میشود چه سریعتر در این فرصت طلایی از طریق مراجعه به مراکز بهداشتی و یا تکمیل پرسشنامه آنلاین پویش ملی سلامت جهت شرکت در پویش ملی سلامت(غربالگری رایگان دیابت و پرفشاری خون ) اقدام نموده و از وضعیت سلامت خود در این زمینه آگاه شوند.

کلید واژه ها: پویش ملی سلامت